Scroll naar de top van de pagina

Plaece.creator Juli 2024

De versie van de maand Juli krijgt het nummer V2.73. Dit is belangrijk om te weten, omdat je dan altijd kunt navragen wat het meest recente versienummer is van je eigen website. Zo weet je welke verbeteringen tot je beschikking komen als je eigen website wordt geupdated. 

Voor Plaece.creator krijgt je verbeteringen te zien zodra er een update van jouw website is doorgevoerd. Het kan dus zijn dat je verbeteringen in Plaece.creator pas op een later moment ziet. Wil je de verbeteringen op een door jouw gekozen moment beschikbaar hebben? Neem dan contact op met support@insiders.nl.
Nieuwe features kun je als uitbreiding op je website afnemen. Voor het toevoegen van features is bijna altijd een update nodig tenzij je website al volledig up to date is. 

Bekijk het volledige overzicht met alle releases

Wat is er verbeterd?

  • Versienummer in CMS
    Vanaf deze versie van Plaece.Creator kun je zelf ook zien welke versie je hebt. Je vindt het versienummer in de footer van het CMS.
     
  • Google review link
    In Plaece.Base kun je bij locaties en activiteiten review-links invoeren. Dit kan een link zijn naar de reviews op de website van Booking.com, Tripadvisor, Zoover of Hoteliers. Op de detailpagina van deze locatie/activiteit op jouw website, krijg je automatisch een blokje met de reviewlink en het bijbehorende logo te zien. Zodra je een link naar een Google review invoert in Base, zul je ook automatisch het Google logo te zien krijgen.

    Bekijk maar eens het voorbeeld van een Tripadvisor-review op de website van VisitBrabant.
     
  • Meer opties voor iFrames
    We krijgen steeds meer vragen om iFrames te integreren in de website. We hebben nu een pagepart beschikbaar waarmee we makkelijker een specifiek iFrame voor je in kunnen laten laden. Vraag naar de mogelijkheden van deze nieuwe feature.

 

Automatisch Plaece News ontvangen?

Plaece News wordt iedere maand verzonden aan alle licentiehouders van Plaece. Ontvang je deze nog niet, meld je dan hier aan.